It is currently Sat Jun 24, 2017 7:55 pm
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 adidas nmd r2 x white mountaineering 
Author Message

Joined: Sun Jun 11, 2017 8:57 pm
Posts: 7
Post adidas nmd r2 x white mountaineering
Adidas NMD R1 "OG" sparkede adidas nmd r1 dame tingene på den nemmeste måde muligt for NMD serien. Den sorte på sorte Primeknit camouflerer næsten de tre striber sidepanel branding, mens den internationale Brand The Three Stripes branding ankom på hælen fanen for et unikt twist. Påvirkningen af ​​Micro Pacer, Boston Super og Rising Star kan findes overalt, især på mellemsålens unikke "bumpers" i Lush Red og Royal Blue. Adidas NMD City Sock 2 adskiller sig fra originalen på flere vigtige måder. Til at begynde med, ligesom NMD R2, fjernes EVA-stikkene fra Boost mellemsålen, mens en indpakket krave passer godt sammen med en broderet stribet base.

Adidas NMD-serien adidas nmd xr1 primeknit fortsætter med at vokse stærkere i weekenden takket være smarte samarbejdsindsatser og fantastiske farvestoffer oven på antallet af forskellige NMD-modeller til foråret 2017. Nær toppen af ​​vores liste er denne weekend den globale udgivelse af United Arrows & Sons x adidas NMD City Sock "MikiType", et par, der kombinerer Primeknit vævet øvre med en klassisk gummi ydersål komplet med japanske Katakana figurer fra MikiType på medial side og hæl branding. En række detailhandlere vil oplagre denne samarbejdsindsats denne lørdag den 25. marts. Hold øje med flere opdateringer til vores nyeste Where to Buy: United Arrows & Sons x adidas NMD City Sock post, da vi kommer nærmere den globale udgivelsesdato denne fredag. I mellemtiden skal du tjekke en hel nedgang på skoen nedenfor.

Den adidas NMD R1 adidas nmd r1 køb Primeknit iteration, der ses her, betegnes som OG, fordi den er den originale farvevej, som modellen lavede sin debut i tilbage i 2016. Som i sidste år vil de mange variationer og versioner af NMD sandsynligvis vise sig at være Meget efterspurgte og populære i 2017. Denne OG-overlevering har Primeknit overdel, der er dækket af ondskabsfuld sort og den er udstyret med hele hvide, fuld længde boost midsoles. Tilføjelsen af ​​en finish og hits af kontrast er de EVA-indlæg, der er angivet på mellemsålene, dækket af henholdsvis Blue og Red.

Adidas NMD R2 forbereder adidas nmd r2 x white mountaineering sig på at frigive nogle få nye farvelægninger i juli måned. Hvis du er fan af modellen og leder efter en frisk ny smag, foreslår vi at du fortsætter med at læse. Adidas NMD R2 er sat til debut i dit valg af Core Black / Future Harvest, Wonder Pink / Core Black og Core Sort / Wonder Pink. Ovenfor finder du alle tre par og ser at to par er overvejende sort, mens det tredje par vælger for en lyserød finish. Et sort par leveres med en pink hæludtrækfane, mens det andet sortpar benytter Future Harvest nuancer og en rød hæl pull-fane. Hvid Boost mellemsål og Hvidgummi ydersål afslutter alle tre par. Udgivelse engang i juli, holdes tunet, da mere konkret udgivelsesinfo er sikker på overfladen. Hvilket par er din favorit?


Mon Jun 12, 2017 3:08 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.